Babagan awake dhewe

PABRIK WISATA

Green (Tianjin) Teknologi Development Co., Ltd. Jembaré saka 98000 meter. Pabrik dibangun papat 7200 meter workshop standar, siji bangunan kantor, uga wilayah tampilan kanggo tembok windbreak lan baja camping polong. Ing tembok windbreak lan baja camping polong ora mung ing tampilan, iku uga kanggo maksud test kanggo nliti kinerja ing kahanan alam beda. Kabèh pabrik resik lan apik. Gas sampah, sampah banyu lan turahan sampah diprodhuksi ing proses produksi sing ulang lan dianggep. We sing diunggahake kanggo nggawa langit biru kanggo bumi lan nggawe urip ayu kanggo manungsa liwat produk seri WalMax. 
PABRIK WISATA

PRODUCT

WalMax steel camping pod is inside the camping area, Combined with windbreak wall, water treatment system, green energy supplying system, and solid waste collector to form a Micro Residential Area. Prefabricated in factory, all components of the camping pod can be installed manually without crane or other building machinery. The steel camping pod can afford strong wind load, snow load and earthquake. The fire safety level is Grade A. With perfect thermal insulation, the camping pod is comfortable to live. Arched Cabins can be used for workshops, offices, animal shelters, vacation homes, RV shelters, retirement homes, hunting lodges, student housing, tiny houses, tiny houses on wheels, granny pods/man caves/she sheds, and many other uses!
PRODUCT

COMPANY

Green (Tianjin) Teknologi Development Co., Ltd. locates ing Tianjin, China karo ibukutha kadhaptar saka 10 yuta dollar AS lan investasi total 25 yuta dolar AS. Our company spesialisasi ing desain lan construction layanan WALMAX angin / wedhi / salju / bledug kontrol sistem lingkungan pangayoman lan WALMAX baja camping polong. Green Teknologi strictly nderek mekanisme Manajemen perusahaan modern lan wis lulus wewenang lan audit saka ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, ISO: 18001: 2007 sistem.  
COMPANY

PROJECT

camping pod The WalMax arched camping house ndadekake panggunaan beda ing kabeh sawetara sampeyan bisa mbayangno: glamping cabin,camping pod,home, office, studio, holiday homes, nursing homes and hunting hut. Regardless of what your kabutuhan sing, WalMax arched camping house bakal ketemu. Camping pod integration project Gabungan karo WalMax windbreak wall, sistem sumber solar lan daya angin lan sistem perawatan sampah, WalMax baja camping polong bisa digunakake minangka setengah fasilitas permanen kayata hotel, stasiun riset lapangan, stasiun pengamatan, stasiun pengawasan, lan camp militèr.
PROJECT

Enquiry Kanggo Pricelist

For inquiries about our camping pods or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 24 hours. E-mail: waiming@wmitc.com Tel: 0086 22 2410 9310, 0086 22 2410 9362
Produk paling, paling kualitas layanan, rega lowset. WalMax bakal nggawa liyane sesawangan kanggo sampeyan. Kita bakal dadi seneng layanan sampeyan. Sami-sami hubungi.
WALMAX
Ora ketompo carane remot, hotel star watara sampeyan.
WALMAX
Green (Tianjin) Teknologi Development Co. Ltd. wis diunggahake kanggo nggawe urip ayu kanggo manungsa liwat WalMax account baja camping polong.
WALMAX
Tampilan Online Chat!