Rreth nesh

TOUR FABRIKEN

Gjelbër (Tianjin) Zhvillimi Teknologjia Co, Ltd mbulon një sipërfaqe prej 98000 metra katrorë. Fabrika e ndërtuar katër 7200 metra katrore punëtori standarde, një godinë zyre, si dhe zonën e ekranit për mur strehë kundër erës dhe çelikut kampe pod. Muri strehë kundër erës dhe kampe çeliku pod nuk janë vetëm në ekran, ata janë gjithashtu për qëllim të testimit për të shqyrtuar punën e tyre nën kushte të ndryshme natyrore. Tërë fabrikë është pastër dhe të rregullt. Gaz mbeturinave, mbeturinave të ujit dhe mbetje mbeturinave të prodhuara në procesin e prodhimit të riciklohen dhe trajtohet. Ne jemi duke luftuar për të sjellë qiellin blu të tokës dhe krijimin e jetën të bukur për qeniet njerëzore përmes produkteve WalMax seri. 
TOUR FABRIKEN

PRODUKT

WalMax steel camping pod is inside the camping area, Combined with windbreak wall, water treatment system, green energy supplying system, and solid waste collector to form a Micro Residential Area. Prefabricated in factory, all components of the camping pod can be installed manually without crane or other building machinery. The steel camping pod can afford strong wind load, snow load and earthquake. The fire safety level is Grade A. With perfect thermal insulation, the camping pod is comfortable to live. Arched Cabins can be used for workshops, offices, animal shelters, vacation homes, RV shelters, retirement homes, hunting lodges, student housing, tiny houses, tiny houses on wheels, granny pods/man caves/she sheds, and many other uses!
PRODUKT

TË KOMPANISË

Gjelbër (Tianjin) Zhvillimi Teknologjia Co, Ltd ndodhet në Tianjin, Kinë me kapital të regjistruar prej 10 milion dollarit amerikan dhe investim total 25 milionë dollarë amerikan. Kompania jonë e specializuar në projektimin dhe ndërtimin e shërbimeve të WALMAX erës / rërës / borë / pluhur e kontrollit të sistemit të mbrojtjes së mjedisit dhe WALMAX çeliku kampe pod. Green Teknologjia ndjek rreptësisht mekanizmin e menaxhimit të ndërmarrjeve moderne dhe ka kaluar autorizimin dhe auditimin e ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, ISO: sistemit 2007: 18001.  
TË KOMPANISË

PROJEKTI

camping pod WalMax hark kampe shtëpi bën një përdorim të ndryshëm në të gjitha varg që ju mund të imagjinoni: glamping cabin,camping pod,home, office, studio, holiday homes, nursing homes and hunting hut. Regardless of what your janë nevojat, WalMax harkuar kampe shtëpi do të takohen. Camping pod integration project Kombinuar me WalMax mur strehë kundër erës, sistemit diellor dhe të energjisë së erës furnizimit dhe të sistemit të trajtimit të mbeturinave, WalMax çeliku kampe pod mund të përdoret si gjysmë objekteve të përhershme të tilla si hotel, stacioni i hulumtimit në terren, stacioni i vëzhgimit, stacioni i inspektimit, dhe kampi ushtarak.
PROJEKTI

Hetim Për çmimore

For inquiries about our camping pods or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 24 hours. E-mail: waiming@wmitc.com Tel: 0086 22 2410 9310, 0086 22 2410 9362
Produktet më të mira, cilësi më të mirë të shërbimit, çmimi lowset. WalMax do të sjellë më shumë pamje për ju. Ne do të jenë të lumtur për shërbim ju. Ju jeni të mirëpritur të kontaktoni.
WALMAX
Pa marrë parasysh se sa e largët, star hotel është rreth jush.
WALMAX
Gjelbër (Tianjin) Technology Development Co Ltd po përpiqet për krijimin e jetën të bukur për qeniet njerëzore përmes çelikut WalMax markë kampe pod.
WALMAX
WhatsApp Online Chat!