Tentang Kami

pabrik wisata

Héjo (Tianjin) Téhnologi Development Co., Ltd. nyertakeun wewengkon 98000 méter pasagi. Pabrik diwangun opat 7200 méter pasagi workshop baku, hiji wangunan kantor, kitu ogé aréa tampilan pikeun témbok windbreak na baja kémping pod. Tembok windbreak na baja kémping pod henteu ukur di tampilan, aranjeunna oge keur kaperluan test nalungtik kinerja maranéhna dina kaayaan alam béda. Sakabeh pabrik téh beresih jeung beberes. Gas runtah, cai limbah sarta résidu runtah nu dihasilkeun dina proses produksi nu didaur jeung dirawat. Kami striving pikeun bringing langit bulao ka bumi jeung nyieun kahirupan geulis keur manusa ngaliwatan produk runtuyan WalMax. 
pabrik wisata

barang

WalMax steel camping pod is inside the camping area, Combined with windbreak wall, water treatment system, green energy supplying system, and solid waste collector to form a Micro Residential Area. Prefabricated in factory, all components of the camping pod can be installed manually without crane or other building machinery. The steel camping pod can afford strong wind load, snow load and earthquake. The fire safety level is Grade A. With perfect thermal insulation, the camping pod is comfortable to live. Arched Cabins can be used for workshops, offices, animal shelters, vacation homes, RV shelters, retirement homes, hunting lodges, student housing, tiny houses, tiny houses on wheels, granny pods/man caves/she sheds, and many other uses!
barang

pausahaan

Héjo (Tianjin) Téhnologi Development Co., Ltd. locates di Tianjin, Cina jeung ibukota kadaptar 10 juta dollar AS sarta total investasi 25 juta dollar AS. Parusahaan urang specializes di rarancang jeung konstruksi jasa tina WALMAX angin / pasir / salju / debu kontrol Sistim perlindungan lingkungan sarta WALMAX baja kémping pod. Héjo Téhnologi mastikeun nuturkeun mékanisme manajemén perusahaan modern sarta geus lulus otorisasina jeung Inok of ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, ISO: 18001: 2007 sistem.  
pausahaan

proyek

camping pod The WalMax arched kémping imah ngajadikeun pamakéan béda dina sagala rentang anjeun tiasa ngabayangkeun: glamping cabin,camping pod,home, office, studio, holiday homes, nursing homes and hunting hut. Regardless of what your pangabutuh téh, WalMax arched kémping imah moal papanggih. Camping pod integration project Digabungkeun jeung WalMax windbreak témbok, sistem suplai surya sarta kakuatan angin jeung sistem perlakuan runtah, WalMax baja kémping pod bisa dipaké salaku satengah fasilitas permanén kayaning hotél, stasiun panalungtikan lapang, stasiun observasi, stasiun inspeksi, sarta camp militer.
proyek

Panalungtikan Pikeun Pricelist

For inquiries about our camping pods or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 24 hours. E-mail: waiming@wmitc.com Tel: 0086 22 2410 9310, 0086 22 2410 9362
Produk pangalusna, anu pangalusna jasa kualitas, harga lowset. WalMax bakal mawa leuwih tetempoan ka anjeun. Urang bakal senang jeung jasa anjeun. Anjeun wilujeng sumping ngahubungan.
WALMAX
Perkara teu sabaraha jauh, hotél béntang téh sabudeureun anjeun.
WALMAX
Héjo (Tianjin) Téhnologi Development Co Ltd. ieu striving pikeun nyieun kahirupan geulis keur manusa ngaliwatan WalMax brand baja kémping pod.
WALMAX
WhatsApp Online Chat!