Fast Food Kiosk

  This outdoor kiosk was designed for coffee shop, beverage bar and fast food restaurant. We utilize the best materials as it lasts the longest, weathers the best and is very easy to adapt and change with various applications.

 


Detail Product

Produkt Tags

 Smart Designs for Outdoor Fast ushqim Kiosk!

Kjo kiosk në natyrë është projektuar për të dyqan kafeje, bar pije dhe restorant ushqimi të shpejtë. Ne të shfrytëzojë materialet më të mira si ajo zgjat më të gjatë, weathers të mirë dhe është shumë e lehtë për të përshtatur dhe për të ndryshuar me aplikacione të ndryshme.

Një disa karakteristika të rregullta WalMax hark kiosk të ushqimit të shpejtë do të ketë janë:

Materialet: trillim çeliku është se si ne kemi bërë më të njësive tona. Ne hartimin e materialeve lightest për fuqinë e tyre. Wood është shumë e rëndë, patate të skuqura, shtohet, kalbet, merr ujë loguar etj WalMax shkopinj të metaleve në produktet tona.

Paint: kioska çeliku nga WalMax janë pluhur mbuluar. Pallto pluhur është elektro-statikisht aplikuar dhe nuk dalë. Bonot bojë në sipërfaqe të siguruar një shtresë jashtëzakonisht të qëndrueshme që do të mbajë të freskët duke kërkuar për 10 vjet plus.

Lighting: WalMax kiosk të ushqimit të shpejtë do të ketë ndriçim LED të cilat do të ofrojë shumë më të mirë në drejtime praktike ose përdorimin e ndriçimit jo drejtuar.

 Design: WalMax uses the latest design technologies to provide our customers the very best in presentation capability. Our sales staff will consult with you on what your needs, and requirements of what you are desiring in a fast food kiosk. We have been designing and manufacturing retail display for many years. We are experts in working with our clients to determine what their needs are and then addressing them with the perfect and ultimate solution for their applications. We are here to help you so please contact us have any questions.

E-mail: waiming@wmitc.com Tel: 0086 22 2410 9310, 0086 22 2410 9362

100


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne